Ochrana osobních údajů

PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ SLUŽEB INTERNETOVÉHO OBCHODU AKTIVNIZAK.CZ

Níže uvedená pravidla pro Podmínky ochrany osobních údajů byly vytvořeny pro zajištění bezpečí během využívání služeb obchodu aktivnizak.cz, vedeného na adrese www.aktivnizak.cz, společností Aktivní žák, se sídlem ve Smržovce, ul. Hlavní 1161. Rozhodnutí o prohlížení, využívání možností servisu a výhod vyplývajících z jeho působnosti znamená souhlas s Podmínkami ochrany osobních údajů. Je-li kterákoliv z položek Podmínek ochrany osobních údajů neshodná s vůli uživatele, měl by přerušit návštěvu a využívání služeb obchodu.

Pro každého uživatele internetového obchodu aktivnizak.cz platí Podmínky ochrany osobních údajů aktuální v okamžiku využívání služeb obchodu.

 

OSOBNÍ ÚDAJE

Vykonáním nákupu v internetovém obchodě aktivnizak.cz a současně registrací v obchodě souhlasí nakupující se shromažďováním a spravováním osobních údajů ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Samozřejmě tyto informace slouží výhradně pro účely spojené s realizací objednávky, včetně vystavení dokladu o prodeji (daňový doklad nebo faktura) a expedice výrobků. V souvislosti s tímto má obchod aktivnizak.cz právo zpřístupňovat shromážděné údaje svým obchodním partnerům, za účelem rychlé realizace objednávky (pro účely dopravce).

Pouze se zákazníkovým souhlasem lze jeho údaje využít k marketingovým účelům.

Každý uživatel, který uvede své údaje, má neomezenou možnost k ním nahlédnout, zobrazovat a odstraňovat je.

Výhradně k těmto účelům mají zaměstnanci obchodu aktivnizak.cz přístup k osobním údajům zákazníků obchodu. Tyto osoby jsou zavázány zachovat tajemství a znemožnit přístup k údajům nepovolaným osobám.

REALIZACE OBJEDNÁVEK V OBCHODĚ AKTIVNIZAK.CZ

Objednávka zadána v internetovém obchodě aktivnizak.czbude realizována, jestliže bude splněna podmínka vyplnění níže uvedených údajů:

1) Jméno a příjmení nebo jméno společnosti

2) IČO společnosti (je-li vyžadováno)

3) Dodací adresa / Fakturační adresa

4) Emailová adresa

5) Telefonní číslo

Tyto údaje jsou nezbytné pro správný a úplný nákupní proces a usnadní rychlou a pohodlnou podporu pro každého zákazníka. Neuvedení některého z požadovaných údajů znemožní realizaci objednávky.

Internetový obchod aktivnizak.cz si vyhrazuje právo posílat zákazníkům zprávy potvrzující etapy realizace objednávky. Ve výjimečných situacích kontaktovat uživatele v záležitostech spojených pouze s realizovanou objednávkou.

NEWSLETTERY

Souhlasem během registrace v obchodě nebo později při registraci k odběru newsletterů, internetový obchod aktivnizak.cz vyhrazuje právo občasného posílání informací o novinkách, akcích, výprodejích, soutěžích, událostech nebo o jakýchkoliv jiných informacích spojenými s působností obchodu.

Odběr newsletterů můžete kdykoliv zrušit kliknutím na odkaz „Odhlásit", který se nachází v každé poslané elektronické zprávě. Toto odhlášení není totožné s odstraněním účtu v internetovém obchodě aktivnizak.cz

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Naše webová stránka ukládá data na vašem zařízení (cookies a úložiště prohlížeče), aby bylo možné identifikovat vaši relaci a dosáhnout základní funkčnosti platformy, zážitku z prohlížení a zabezpečení.
Použití analytických nástrojů nám umožňuje lépe porozumět potřebám našich návštěvníků a tomu, jak naši stránku používají. Můžeme použít nástroje první nebo třetí strany ke sledování nebo zaznamenávání vašeho procházení našich webových stránek, k analýze nástrojů nebo komponent, se kterými jste interagovali nebo je používali, k zaznamenávání konverzních událostí a podobně.

Přihlášení